Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 6925 vizualizari

 

Idei rapide de aperitive delicioase, pentru mese festive.

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza feta
  • 2 ardei capia copti
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 catel mic de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • rosii micute pentru umplut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt:

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune iaurtul grecesc si se omogenizeaza compozitia.

Se scobesc cu grija rosiile, se lasa cu gura in jos sa se scurga de zeama si apoi se umplu cu crema de branza.

Se decoreaza cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton, rosii si mozzarella