Rulou de pui cu garnitura de ciuperci

de susu in Pui, 31 Mai 2010 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •     Pentru rulou:  
  • 150 g piept de pui
  • 10 g cascaval
  • 20 g sunca
  • Cateva ciupercute
  • Sare
  • Piper
  • 2 oua    
  • Pentru garnitura  de ciuperci:  
  • 500 g ciuperci champignon proaspete
  • 70 g unt
  • Sare
  • Piper  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui cu garnitura de ciuperci:

 
Se spala pieptul de pui, se sterge cu un prosop uscat si se condimenteaza putin cu sare si piper. Se pune intr-o punguta curata si se bate putin. Se aseaza cate o felie de sunca subtire, cascaval si peste ele cateva feliute de ciuperci spalate. Se strang rulourile si se prind cu scobitori. Se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins. Ciupercile se spala si se scurg bine. Se taie felii subtiri cu tot cu codita. Se topeste untul in tigaie si se adauga ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa scada din zeama. Aceasta garnitura este o nebunie pentru mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini Rulada De Pui