Rulouri cu crema de vanilie

de jolygina in Prajituri, 31 Mai 2010 | 11178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  foietaj  gen cremsnito
  • budinca de vanilie
  • 150g margarina
  • zahar vanilat
  •  un ou
  • 250g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de vanilie:

se taie foietajul in fasii subtiri si se ruleaza pe formele de rulouri
se ung cu ou deasupra si se coc 20-25 min
se scot si se umplu cu crema de vanilie
preparare crema vanilie:
se face bundinca conform instructiunilor de pe pachet si dupa ce am luat-o de pe foc punem margarina taiata cubulete si amestecam usor pana se incorporeaza bine ,la final se incorporeaza usor si frisca cu o spatula de sus in jos sa se incorporeze cat mai bine
se umplu rulourile si se pudreaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ela 1

01.06.2010, 00:26

swi eu cumpar rulouri gata facute,ultima data le-am umplut cu frisca si praf de cremes de la dr oetker,au fost buneee

nadina73 1

01.06.2010, 17:03

felicitari super super 5 furcu

jolygina 1

04.09.2011, 16:11

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme cu vanilie si ciocolata