Rulouri cu mozzarella si rosii cherry

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2012 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj congelat
  • 100 g mozzarella
  • o mana rosii cherry
  • busuioc uscat
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu mozzarella si rosii cherry:

Foietajul se lasa la dezghetat. Mozzarella se rade pe razatoarea cu ochiuri mari, rosiile cherry se taie cuburi, se amesteca impreuna cu oul batut (se opreste o lingura de ou batut pt uns rulourile). Se presara cu busuioc din belsug. Pe foaia de aluat se intinde bine compozitia, se ruleaza pe lung si se taie apoi rondele de 1 cm. Se aseaza in tava pe hartie de copt, cu partea taiata in sus, se ung cu ou si se mai presara putin busuioc. Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor. Absolut delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mozzarella si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci