Rulouri de pui cu branza topita

de Rocsi in Pui, 26 Feb 2011 | 9258 vizualizari

 

Sunt foarte delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 felii branza topita
  • 6 felii pastrama(se poate si fara dar eu aveam asa ca am pus)
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu branza topita:

Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.

se taie in 6 bucati.

se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.

le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.

asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.

rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.

ungeti o tava cu putin ulei.

asezati rulourile in ea.

sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.

untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.

acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.

cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.

apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

01.03.2011, 18:53

da pana cris pot fi si o varianta de cordon bleu..insa am preferat sa le fac asa la cuptor..

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:36

La favorite cu reteta aceasta
Ce bine ti-au iesit inimioarele din sos de rosii la decor
Te lauda si o ardeleanca

adry88 1

21.05.2011, 12:08

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si usturoi