Salata de paste

de alinutzika in Paste, 16 Sep 2011 | 9938 vizualizari

 

O reteta de la cumnata mea, pe care si ea a ochit-o in vremea studentiei la raioanele de produse proaspete din supermarketul Billa.
E foarte foarte buna si noi o preparam destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste- 1 kg (puteti pune mai mult feluri de paste,ca sa arate mai interesant sau paste colorate)
  • 5 castraveti mai mari
  • 3 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 1 ardei galben
  • 5 rosii
  • 1/2 kg sunca 
  • ~300 g maioneza ( 2 oua crude+1ou fiert+ 1 lingurita mustar+ulei+2 linguri smantana)
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste:

Fierbeti pastele si le scurgeti. Taiati legumele in forma dorita, preferabil mai mari. Nu e obligatoriu sa puneti exact ceea ce am scris eu.

De exemplu, daca puneti ardei numai de o culoare, nu e nimic. Schimba doar aspectul, nu si gustul. Puteti pune de asemenea, mai multe sau mai putine legume, in functie de gust.sau de legumele avute.

Taiati sunca feliute subtiri si mai mari. Faceti maioneza (daca nu o aveti facuta sau cumparata). Puneti toate ingredientele intr-un castron mare si amestecati-le cu grija. Condimentati cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ou, cascaval si Ceva Fin