Salată orientală cu dressing din busuioc

de ionix in Vegan / Raw vegan, 24 Mar 2010 | 7336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g gogosari
  • doua legaturi ceapa verde
  • 250 masline negre
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • O lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic
  • Sare, piper
  • O lingurita busuioc tocat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată orientală cu dressing din busuioc:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.

Dupa ce au fiert se curate de coaja, se lasa la racit si se taie cubulete.

Ceapa cerde se taie rondele, gogosarii feliute si se pun peste cartofii.

Maslinele se pun intregi.

Din ulei si zeama de lamaie, busuioc se face un dressing care se pune peste salata.

Se pune sare si piper dupa gust iar apoi se da la frigider timp de o ora.

Eu le-am servit alaturi de crochete de peste la cuptor.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată orientală cu dressing din busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionix 1

25.03.2010, 12:17

mie-mi plac mai mult prajite dar nah... la cuptor sunt mai sanatoase prefer salata

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:38

Anett 1

03.12.2021, 20:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vegan_ dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică