Sare cu mirodenii

de Panacris in Conserve, 11 Aug 2013 | 5157 vizualizari

 

La atelierul culinar cu MasterChef, Petru Buiucu, am aflat multe lucruri interesante, simple și la îndemâna oricui. Astfel vă dezvălui o rețetă simplă și costuri reduse! ;)

 

INGREDIENTE

  • sare grunjoasă de bucătărie 500 g,
  • cimbru uscat cca. 4 legături,
  • busuioc uscat 1 rădăcină,
  • rozmarin uscat cca. 1 rădăcină,
  • creson uscat 4-5 rămurele.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sare cu mirodenii:

Mirodeniile uscate se fărâmițează, fără tije, apoi se dau prin mașina de tocat carne sau robot. Peste amestecul obținut se adaugă sarea grunjoasă, se amestecă bine să se omogenizeze toate ingredientele, apoi se depozitează în recipente speciale sau chiar râșniță. Astfel veți avea o periooadă îndelungată sare aromată cu costuri mult mai mici, decât cele de la Kotani, de exemplu ;)

Spor la treabă!

TIPS-URI

1

se pot folosi diverse combinații de ierburi uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Sare cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.08.2013, 22:32

Ligia Bxl 1

12.08.2013, 10:01

foarte sanatos

laura_n 1

12.08.2013, 18:24

de retinut multumim, Cris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos