Snitel de pui cu piure de cartofi

de Madelline in Pui, 4 Mar 2014 | 6428 vizualizari

 

4 portii

 

INGREDIENTE

  • PIURE DE CARTOFI:
  • 6-7 cartofi mari
  • un morcov mic
  • 2lg unt sau margarina
  • o lg smantana
  • 6 7 lg lapte
  • sare
  • SNITELE DE PUI:
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • o lingurita mustar
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • condimente pt snitele
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu piure de cartofi:

PIURE DE CARTOFI:

Curatam cartofii si morcovul bine,ii spalam si ii taiem bucati medii(fiecare cartof in 4-5).Ii punem la fiert in apa rece cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert scurgem apa,adaugam laptele,maruntim bine cu un pasator de cartofi,punem untul,sarea.smantana si amestecam bine.

Daca il dorim mai pufos batem cu mixerul sau blendarul 1-2 min.

SNITELE DE PUI:

Dezosam pieptul de pui si il taiem felii subtiri.Batem fiecare felie cu ciocanul pt snitele si condimentam cu sare, piper si condimente pt pui.

Intr-un castron spargem 3 oua,punem o lingurita de mustar si un praf de sare,amestecam bine.

In alta farfurie punem pesmetul cu putina sare(eu asa pun).

Carnea se da prin ou,pesmet,iar ou apoi pesmet si se pune in tigaia incinsa.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui