Snitele de pui cu pireu

de Gabri3la in Pui, 4 Oct 2012 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri margarina
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 300 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu pireu:

Snitelele:Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit.

Pireul: Se curata cartofii, se taie in 4 bucati si se fierb aproximativ 30 minute la foc mediu. Apoi se piseaza si se amesteca su smantana si margarina.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu pireu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel imperial