Snitele in sos de ceapa

de lili in Vita, 25 Aug 2010 | 8336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  •  5 cepe
  • un ardei
  • o frunza de telina
  •  vegeta ( knorr delicat)
  • optional ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in sos de ceapa:

Portionam carnea si o batem obtinand snitele. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit. Peste ea punem ardeiul si pe urma carnea. Lasam sa se mai caleasca pana ce carnea isi schimba culoarea si apoi adaugam apa.Condimentam cu vegeta si adaugam si frunzele de telina taiate marunt. Se lasa la fiert pana scade de ramane sosul.

Se serveste alaturi de cartof natur, cartof piure sau orice allta garnitura ce crezi ca se potriveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

26.08.2010, 00:56

imi place ideia super deci 5 furcu

lili 1

26.08.2010, 11:13

merci de furcu

Corinuta 1

26.08.2010, 14:26

interesanta idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel cu ardei si cascaval