Snitzel din piept de pui marinat in iaurt

de epurasha2bb in Pui, 17 Dec 2010 | 9114 vizualizari

 

foarte foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de iaurt simplu cam de 100 g ,
  • 1 piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua, 
  • 4 graunti de usturoi sau o jumatate de lingurita de praf de usturoi,
  • vreo 10  linguri de faina ca sa avem in ce tavali si  desigur ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzel din piept de pui marinat in iaurt:

Am spalat carnea, am taiat felii, le-am, batut usor.Le-am dat prin iaurt si le-am pus intr-un vas cu feliute de usturoi peste si printre ele si desigur cu piper deasupra, tot de la kotanyi din rasnita.Apoi dupa vreo ora de odihnit in iaurtel, le scoatem si le dam prin faina, apoi prin ou batut, apoi iar prin faina si dam si un praf de sare.Prajim in ulei incins, scoatem , scurgem si servim caldute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzel din piept de pui marinat in iaurt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui rustic cu cartofi , la vas roman