Sos rapid de rosii

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 6334 vizualizari

 

Se poate servi alaturi de carne de miel fripta sau ciocanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 x 400 gr conserve de rosii tocate
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri vin rosu
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita verdeturi amestec tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rapid de rosii:

1 Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le usor timp de circa 8 minute, pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, pasta de rosii, vinul, zaharul, sarea, piperul si amestecati bine

3. Lasati sa de ain clocot, apoi fierbeti incet, fara capac, timp de 25 de minute sau pina sosul se ingroasa si devine carnos, amestecind din cind in cind

4. Adaugati verdeata tocata. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rapid de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos salsa