Supa - crema de mazare uscata

de Brindusa in Supe, 25 Ian 2010 | 7777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare uscata
  • 4 l de apa 
  • 1 morcov mic ras fin
  • 1 ceapa taiata fin (sau 3 cepe verzi)
  • 4 catei de usturoi taiati fin
  • 5 linguri de ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa - crema de mazare uscata:

Spala bine mazarea si pune-o la fiert  in apa, pana cand e fiarta bine. Daca a scazut prea mult, completeaza cu apa.

In acest timp caleste legumele in ulei.

Mixeaza mazarea intr-un blender, pune-o cu zeama cu tot intr-o oala curata, adauga uleiul cu legume, sare si piper si fierbe inca 5 minute.

Serveste cu paine prajita si patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa - crema de mazare uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare