Supa crema de dovlecei cu chorizo

de Oana in Supe, 2 Iul 2015 | 3295 vizualizari

 

Perfecta pentru pranz! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 2 buc
    • cartofi- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • unt- 30 gr
    • smantana de gatit- 100 ml
    • chorizo- 4 felii
    • sare si piper- dupa gust
    • marar tocat- o lingura
    • menta proaspata- 5 frunzulite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei cu chorizo:

  • Curatati cartoful si taiati-l cuburi

  • Indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja

  • Puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele

  • Lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron

  • Puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smanatana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita.

  • La final adaugati maratul si menta tocate marunt

  • Taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei

  • Serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (14)

Xandrinne 1

18.12.2015, 18:42

Minunata!

Ancutsa 1

07.09.2017, 11:09

Taaare buna!

Oana 1

12.09.2017, 12:20

E excelenta, Mihaela!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli