Supa de legume

de RoXx in Supe, 4 Sep 2012 | 4183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • 1 ardei
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 1 cub Knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se spala legumele, rosiile se taie cubulete la fel si cartofii si ceapa. Morcovul se taie rondele. Se pune ceapa la calit in 2-3 linguri de ulei si o lingura de apa si sare, apoi se adauga rosiile, cartofii si morcovul. Se pune peste apa ( cat credeti ca este potrivit ). Cand incepe sa fiarba adaugati un cub de knorr si lasati sa fiarba pana sunt gata legumele. La final se bate oul intr-un castron si se adauga peste el 200 ml din supa. Amestecul format se pune in supa treptat si amestecand. Se mai lasa 2-3 minute la fiert apoi se opreste focul, se adauga patrunjelul tocat marunt si ardeiul intreg (pentru aroma).

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval