Supă olandeză de mazăre (Groenterijke erwtensoep)

de Satisfyyourcravings in Supe, 2 Apr 2014 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 praz
  • 1 legătură morcovi
  • 1 frunză de dafin
  • 1 tabletă concentrat de vită sarac în sodiu
  • 450 grame mazăre uscată
  • 300 grame mazăre proaspătă
  • 15 grame mentă proaspătă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă olandeză de mazăre (Groenterijke erwtensoep):

În 2 litri de apă se adaugă mazărea uscată, foaia de dafin, concentratul de vită și se fierb 30 de minute la foc mic. 

Morcovii se taie rondele și se adaugă în supă. 

Prazul se taie longitudinal în 2, apoi rondele. Se adaugă în supă. 

Se fierb toate 45 de minute la foc mic. 

La final, se adaugă mazărea proaspătă și se gătește 10 minute. Se decorează cu frunzulițe de mentă proaspătă. 

TIPS-URI

1

Se poate adăuga și piept de pui afumat sau carnat afumat, odată cu prazul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă olandeză de mazăre (Groenterijke erwtensoep)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Panacris 1

02.04.2014, 12:28

Bunica 1

02.04.2014, 15:30

Interesanta supita!

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuste