Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Paste, 30 Oct 2015 | 3253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle

Pentru perisoare:

  • 100-150 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1-2 linguri de orez
  • sare/piper
  • faina

Pentru sos:

  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii:

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata cat mai marunt,orezul,sare piper,se formeaza bilute se trec prin faina si se pun pe o farfurie.Se acopera cu folie si se lasa in frigider 2-3 ore(eu le-am lasat toata noaptea).

Pentru sos:

Taiem ceapa verde,o calim in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Punem pasta de rosii peste si putina apa,condimentele si bilutele de carne si acoperim cu un capac.

Se amesteca cu grija din cand in cand sa nu se lipeasca,se mai pune apa daca mai este nevoie pana cand carnea este fiarta.

Pastele se fierb separat intr-o oala in apa cu sare,cand sunt gata se scurg de apa se pun intr-o farfurie,iar deasupra se pun perisoarele cu sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 05:55

ela

dantes 1

31.10.2015, 06:54

Bune!

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:35

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste