Tagliatelle cu pui si sos cu masline

de Oana in Paste, 1 Mar 2014 | 5375 vizualizari

 

Super rapide si gustoase! Au disparut imediat ca nici nu am mai avut timp sa fac o poza la farfurie :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • un piept de pui
  • 200 gr masline negre feliate
  • 250 gr pasatta de rosii
  • oregano si busuioc
  • sare
  • piper
  • 250 gr tagliatelle
  • parmesan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos cu masline:

Pieptul de pui se taie in cubulete, se spala si se se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Se amesteca putin, apoi se adauga usturoiul si ceapa taiate cubulete.

Intre timp se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare.

Peste puiul cu ceapa se mai adauga din cand in cand putina apa fiarta de la paste, sa nu se lipeasca si sa se caleasca usor, inabusit. Cand carnea este facuta se adauga maslinele si sucul de rosii, se condimenteaza dupa gust si apoi se adauga pastele fierbinti si scurse de apa. Se mai lasa putin pe foc si se servesc cu parmesan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Cris2711 1

02.03.2014, 13:46

Si mie imi plac tare mult

Oana 1

02.03.2014, 18:57

Multumesc

deyutzky 1

02.03.2014, 22:48

ne-ai pregatit o gramada de bunatati vreau si o portie din bunatatea asta clar!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu rosii, ardei si naut