Tarta cu citrice (cu blat pufos)

de dakris in Prajituri, 15 Apr 2012 | 7747 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • unt pt uns forma
  • 1 fiola esenta vanilie

Umplutura

  • 1 plic budinca cu aroma de vanilie
  • 500 ml lapte
  • citrice (ananas din compot,kiwi,portocale)
  • 3-4 linguri zahar

Decor

  • 1 plic Tort gelee transparent
  • sirop ananas
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu citrice (cu blat pufos):

 Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si esenta de vanilie dupa care se incoporeaza faina si praful de copt. Se varsa compozitia in forma pentru tarta unsa cu unt si se coace la foc mediu cca 20 min testand-o cu scobitoarea.

 Budinca se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj si se intinde calduta pe blatul cald, apoi se azeaza fructele.

 Jeleul se prepara conform indicatiilor de pe plic adaugand siropul de ananas. Cand s-a racorit se varsa peste fructe.

 Se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu citrice (cu blat pufos)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

dakris 1

16.04.2012, 10:32

Va multumesc pt comentarii si aprecieri!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:40

frumos

dakris 1

17.04.2012, 11:39

multumesc,Diana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mac si pere