Toast cu spanac, oua si parmezan

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 3806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine din tarate cu seminte
  • 1 mana spanac proaspat
  • 2 oua mari, bio
  • 5 grame Parmezan
  • chili (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu spanac, oua si parmezan:

Se prajeste felia de paine. 

Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mediu. Se toaca spanacul si se adauga in tigaie. Se bat ouale cu furculita ca pentru omleta si se adauga sare si piper. Se adauga in tigaie, se rad 5 grame de Parmezan deasupra si se amesteca totul pentru 10 secunde. 

Se transfera pe felia de paine si se presata rondele de chili, optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu spanac, oua si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

CameliaR 1

14.04.2016, 10:55

RuxyRux 1

14.04.2016, 23:03

Reteta asta sigur pentru mine ai preparat-o...imi place mult!

laura_n 1

19.04.2016, 10:40

ce bunaciuneee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu branza si sunca