Tocana cu coaste afumate la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 20 Sep 2016 | 3762 vizualizari

 

Io nevasta, m-am gandit sa ma rasfat singura si cum azi am avut si alte indeletniciri am apelat la cioroi alias slow cooker Crock-Pot 2.4 l.....ca uite asa vreau eu sa fiu rasfatata cu niste coaste afumate cu ceva langa ele....''Ziua in care-mi rasfat nevasta''....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rose
  • cca 600 g costite afumate ( home made)
  • 3 cepe de apa mari
  • cca 300 g ardei capia copt
  • cca 1 polonic cu amestec de rosii si ardei capia ( n-a mai incaput in sticle, asa ca l-am pus in tocana)
  • sare
  • ulei pentru calit costita
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu coaste afumate la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai am copt ardeiul , l-am curatat de coaja si seminte si l-am taiat in bucati mai mici. In tigaia wok am pus cca 50 ml ulei am asezat costitele si le-am rumenit cca 5 min pe fiecare parte. Am curatat si taiat ceapa solzisori, am curatat cartofii si i-am taiat cubulete mai mari. Am asezat in vasul aparatului ceapa ardeiul si costita rumenita, peste care am presarat sare si am turnat uleiul in care am rumenit coastita. Am bagat aparatul in priza am setat functia hight si am lasat sa se inmoaie ceapa cca 1 ora, apoi am adaugat cartofii, polonicul cu amestec si apa cat sa acopere cartofii. Am pus capacul si am lasat inca 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu coaste afumate la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de hribi la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute