Tocana de cartofi noi

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 9 Aug 2021 | 4397 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 3 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 400g rosii taiate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia de ardei afumata
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta, boia afumata si piper.

Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga rosiile taiate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 5-10 minute.

Se poate introduce in cuptor pana scade cat va place.

Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.

Se mananca simpla cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii