Tocana de legume cu pui si masline

de dakris in Pui, 27 Feb 2012 | 4663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 300 g masline
  • 3 cepe mari
  • 2 cartofi medii
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei capia rosu
  • 2 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pui si masline:

Intr-o cratita, in care am turnat cca 50 ml ulei si o cana de apa, am inabusit pret de cateva minute, ceapa taiata solzisori, morcovul si radacina de patrunjel razuite  marunt si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat cartofii taiati cuburi si inca cca 300ml de apa incalzita si am lasat sa fiarba.

Maslinele le-am fiert separat, le-am scurs si, impreuna cu pieptul de pui prajit, le-am pus in cratita cand cartofii erau aproape fierti. Cand legumele s-au fiert am inrosit tocana cu 2 linguri de bulion si am sarat dupa gust. Am lasat tocana sa fiarba inca vreo 5-10 minute. La final am adaugat mararul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

28.02.2012, 13:28

N-am pus niciodata masline la tocana de legume... dar voi incerca data viitoare.

dakris 1

28.02.2012, 18:51

Simona, initial am vrut sa fac o mancare/tocana de masline si m-am gandit...prea multa ceapa... si, pana la urma,asta a iesit . Si a fost tare buna si gustoasa...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:54

ador mancarea de masline

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume,orez si pui