Tocanita ardeiata de vacuta la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 3195 vizualizari

 

 A iesit o bunatate de tocanita incat cu greu am salvat ceva pentru farfuria de prezentare .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr fleica vacuta
  • 4 linguri unt
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe rosii
  • 1 felie telina
  • 1 crenguta de salvie uscata
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita boia dulce rosie
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita ardeiata de vacuta la slow cooker Crock Pot:

  1. Carnea se spala si se taie cuburi .
  2. Legumele se curata , se spala si se maruntesc.
  3. Sotati legumele in unt .Sarati.
  4. Adaugati carnea si transferati totul in slow cooker Crock Pot ,care este setat pe functia high.
  5. Puneti o cana de apa si adugati condimentele si crenguta de salvie .
  6. Gatiti Slow sub capac timp de 3 ore .
  7. Dupa acest timp se ridica capacul sa se evapore din lichid . Piparati .
  8. Cam intr-o ora am ajuns la consistenta dorita .
  9. Serviti tocanita ardeiata de vacuta cu garnitura  si salata preferata .
  10. Noi am avut pireu de cartofi si salata de castraveti alaturi de tocanita .
  11.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ghimbirul , chmenul si salvia au aromat deosebit tocanita .

2

Carnea de vacuta din tocanita a iesit moale si gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ardeiata de vacuta la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de Dorna la slow cooker Crock-Pot 4,7 L