Tocanita de ceapa cu pui

de Isabel in Pui, 26 Sep 2013 | 8418 vizualizari

 

E foarte buna se serveste calda cu salata de castraveti,sotului meu ii place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 6 cepe marisoare,
  • 1 morcov mare,
  • 1 ardei gras,
  • 100ml suc de rosii,
  • 2 lg bulion,
  • 2 canite cu apa (400ml),
  • sare,
  • piper,
  • dafin,
  • putin cimbru,
  • patrunjel verde
  • 50 ml ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Se spala pulpele se taie fiecare pulpa pe jumate si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot din ulei si in acelasi ulei punem la calit ceapa tocata marunt. Cand e pe jumatate facuta se adauga morcovul tocat cat mai marunt si ardeiul si se continua calirea pana ce ceapa s-a rumanit bine. Apoi adaugam sucul de rosii si bulionul si apa. Cand a inceput sa dea in clocot adaugam carnea si condimentele si spre final patrunjelul verde.

TIPS-URI

1

Daca carnea de pui este de tara,aceasta fiind mai taioasa se fiebe in doua cani cu apa si sare aprox. 20 min,si apio o prajim si in loc sa adaugam apa in tocanita punem supa rezultata din fiertul pulpelor.Se pote folosi orice tip de carne de pui nu numai pulpe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

26.09.2013, 16:49

Rocsi 1

26.09.2013, 22:11

O tocanita ce imi place mult

Isabel 1

27.09.2013, 09:16

Da e ff buna.Eu am facut pt cina desi cred ca merge mai bine la pranz.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui