Tocanita de pui cu ardei si ceapa

de vio_dreams in Pui, 15 Sep 2013 | 96464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 kg ceapa
  • 1/2 kg ardei capia
  • 1/2 kg rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei si ceapa:

Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte.

Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei. Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii.

Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe razatoare sau taiate cubulete mici. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii cuburi la conserva. 

Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.

Adaugam carnea si lasam pe foc pana scade sosul. Punem patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lavinia 1

16.09.2013, 13:55

Foarte gustoasa!

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:56

Perfecta!

Ubulika 1

20.09.2013, 08:21

fff bine arata

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate