Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie

de Bucataras in Ton, 26 Aug 2020 | 2863 vizualizari

 

O idee pentru o cina savuroasa si usor de preparat: ton la gratar cu spaghete de dovlecel si sfecla rosie, aromatizat cu ghimbir si usturoi. 

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton
  • 1 dovlecel
  • 1/2 sfecla rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rondele de ghimbir
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • muguri de pin
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie:

Pune tonul in tigaia gratar, impreuna cu usturoi si ghimbir tocate marunt, sare si piper. Stropeste cu putin ulei. 

Intoarce tonul pe ambele parti, cat sa se rumeneasca bine exteriorul, iar la mijloc sa ramana un strat rozaliu. 

Taie dovlecelul si sfecla cu un "spiralizator" sau 'feliator spiralat" pentru legume, cica asa se cheama instrumentul :)) . 

Stropeste-le cu ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si amesteca-le usor, cat sa se combine frumos spaghetele. 

Asaza tonul si spaghetele pe platou, adauga ceapa verde tocata marunt si muguri de pin, apoi stropeste cu zeama de lamaie. 

Va poftesc la masa! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton