Tort cu crema de vanilie si banane

de patrick_2010 in Torturi, 14 Ian 2013 | 11264 vizualizari

 

o reteta dulce rapida si pe placul tuturor

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic crema vanilie Dr. Oetker
  • frisca Dr. oetker
  • banane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de vanilie si banane:

BLAT:

Se bat albusurile spuma, apoi pe rand se adauga 5 linguri de zahar, se bate spuma pana se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se bate in continuare apoi se adauga pe rand 5 linguri de faina amestecand cu o lingura de lemn sau spatula. Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pune in cuptorul incins

Intre timp se prepara crema de vanilie si frisca

Cand s-a racit se taie in doua se unge cu crema, peste crema se aseaza feliile de banane. Se orneaza cu frisca. Se pastreaza la rece

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de vanilie si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de vanilie