Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

de Oana in Slow Cooker, 8 Mai 2019 | 6336 vizualizari

 

Un tort deosebit, o combinatie extraordinara de arome si pentru ca e facut la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute a iesit atat de pufos, usor umed, absolut delicios!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 285 g unt moale
  • 285 g zahar brun
  • 4 oua
  • 260 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 300 g morcovi rasi
  • 100 g ananas in compot maruntit
  • 80 g nuca maruntita
  • 1 lingurita coaja de portocala bio
  • ½ lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita vanilie

Crema:

  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala bio
  • 1 lingurita vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute:

Pentru blat, mixeaza untul moale, la temperatura camerei cu zaharul brun pana devine pufos.

Adauga apoi galbenusurile de ou si amesteca in continuare cu mixerul.

Pune ananasul maruntit la robot si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici si omogenizeaza compozitia.

Peste faina adauga praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea.

Pune amestecul de faina peste compozitie, adauga apoi coaja de portocala si ghimbirul.

La final adauga vanilia si nuca macinata si amesteca usor.

Bate albusurile separat pana obtii o spuma tare si pune peste compozitia de blat, amestecand cu o spatula de jos in sus pana se incorporeaza bine.

Pune in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic 6 l hartie de copt si rastoarna compozitia.

Pune capacul si seteaza programul High pentru 2 ore.

Cand programul s-a terminat scoate prajitura cu grija si pune-o pe un grilaj sa se raceasca.

Intre timp pregateste crema.

Mixeaza crema de branza cu untul moale, la temperatura camerei si adauga zaharul pudra.

Pune coaja de portocala rasa si vanilia si omogenizeaza bine.

Pune crema la frigider pana se raceste blatul de tot.

Taie apoi blatul in doua parti egale, pune jumatate de crema pe primul blat, acopera cu al doilea si pune deasupra restul de crema.

Decoreaza tortul de morcovi cu nuci, coaja de portocala si coacaze rosii sau dupa plac.

Pune tortul in frigider 2-3 ore si apoi il poti taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot