Tort rapid

de AnyCostescu in Torturi, 8 Iul 2013 | 31875 vizualizari

 

Se intampla de multe ori sa avem musafiri neanuntati ,sau sa fim in criza de timp sa pregatim ceva dulce...Tortul asta este exact ce aveti nevoie pt o astfel de ocazie....Incercati si nu veti regreta:)

 

INGREDIENTE

  • +- 30 de piscoturi
  • 1 galetusa iaurt cu stracciatella
  • 1 cutie mascarpone
  • 10 linguri zahar
  • 2 cani de cafea gata facuta
  • 2 lingurite gelatina
  • 1 pumn de nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

GElatina se pune pe baie de abur sa se topeasca , apoi se da la racit.

Crema de mascarpone se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zahar..

Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Se pune si gelatina racita si amestecam bine.

Intr-o tava rotunda cu fund detasabil se pun un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in cafea.

Se pune peste jumatate din crema obtinuta, apoi un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra restul de crema

Se niveleaza si se da la rece peste noapte.

eu am pus nuca intr-o punga si cu sucitorul am sfaramat-o.

Am pus-o deasupra tortului , apoi l-am portionat si servit cu familia :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort rapid