Tortilla cu sunca si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2010 | 12991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g cartofi
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 4 felii de sunca presata
  • 4 felii de cascaval
  • sare,piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu sunca si cascaval:

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete mici.Se pun intr-o tigaie adanca cu mult ulei si se lasa la fript pana se inmoaie(nu dati focul prea tare ca nu trebuie sa se friga).Cand s-au inmuiat se pune ceapa tocata marunt,sare si piper si se mai lasa pana se inmoaie  si aceasta.
Se scurge uleiul din tigaie si cu ajutorul ustensilei pentru piure se piseaza cartofii.Ouale se bat cu o lg de apa si se adauga cartofii pisati,se omogenizeaza bine si se pun intr-o tigaie jumatate din compozitie,apoi sunca presata,cascavalul si restul compozitiei si nivelati cu o lingura.
Se lasa la foc apro 5 min(nu stiu exact) si apoi rasturnati tortilla intr-o alta tigaie unsa cu ulei sau pe un capac si puneti-o din nou la foc pe partea cealalta.Se rastoarna pe un plartou si se serveste ca atare sau ca garnitura!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate