Ursulet cu miere

de Brindusa in Prajituri, 6 Apr 2010 | 5005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •         3 oua
  • 60 g zahar
  • 180 g faina
  • 150 g unt topit si racit
  • 2 linguri miere
  • 100 g ciocolata
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursulet cu miere:

Incalzeste cuptorul la 180C. Bate ouale cu zaharul. Adauga faina cernuta si praful de copt, apoi untul. Imparte in 2 parti egale. In una pune ciocolata, iar in a2a mierea. 

In tava sub forma de ursulet toarna compozitia cu ciocolata si deasupra compozitia cu miere. Coace pana ce prajitura trece testul cu scobitoarea.

 Orneaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

06.04.2010, 12:48

Brandusa, eu nu l-am mai reparat, pentru ca piticii s-au amuzat tare si se inghesuiau sa-i manance urechile.

nadina73 1

06.04.2010, 17:04

ce haios este

ionix 1

08.04.2010, 15:54

ce mooomos... vreau si yo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu crema de ciocolata