Vafe cu branzeturi si chimen

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 4527 vizualizari

 

Excelente pentru micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. branza dulce de vaci
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 oua
  • cca 300 gr. faina alba
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 ml lapte caldut
  • 2 linguri branza telemea sau de burduf
  • 100 gr. cascaval ras
  • chimen, piper, fulgi de chili dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vafe cu branzeturi si chimen:

Amestecam branzeturile cu ouale, laptele, sarea, praful de copt.

Adaugam condimente dupa gust.

La final incorporam faina, vom obtine un aluat mai gros decat cel de clatite dar care nu este totusi ferm, adica se scurge din lingura.

Incingem aparatul de copt vafe.

Punem cate doua linguri de aluat, coacem vafele pe rand pana devin aramii.

Servim cu smantana  sau cu iaurt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

sunt excelente calde, dar si reci sunt bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Vafe cu branzeturi si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

deyutzky 1

03.08.2014, 12:08

likee

reisnaor_2006 1

03.08.2014, 12:54

likeeeeeeeeeeeeee

Panacris 1

13.08.2014, 17:48

Buunnee! De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta "pomana porcului"