Varza noua calita - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 18 Mai 2012 | 10826 vizualizari

 

Azi fiind vineri vin cu o varza noua calita, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 3 - 4 cepe
  • 3 linguri tocana de legume sau bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • marar proaspat
  • 50 ml ulei de masline sau floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita - de post:

Tocam varza marunt, dupa care se freaca cu sare.

Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, pana cand devine aurie, apoi se pune tocana de legume si se mai lasa cateva minute pe foc.

Se adauga varza peste ceapa calita cu tocana de legume.

Se lasa 10 minute la foc mic, fara apa, mestecand din cand in cand pentru a nu se prinde, dupa care se adauga 1 pahar de apa.

Se lasa pana fierbe bine, daca este nevoie se  mai adauga apa.

La sfarsit se adauga foile de dafin, sare si piper dupa gust.

Se asezoneaza cu marar tocat fin.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda si ardei iute.

Pofta buna!!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta