Zahar vanilat

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 2988 vizualizari

 

M-am hotarat tarziu sa renunt la zaharul vanilat gasit in comert, dar intr-un final m-am decis!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastaie de vanilie
  • 500 g zahar tos (pudra)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar vanilat:

Din ce am citit, am gasit trei variante de a pregati zaharul vanilat:

-fie punem intr-un borcanel zaharul (pudra) si o pastaie de vanilie intreaga;

-fie in borcanelul de zahar adaugam doar semintele pastaii de vanilie;

-fie taiem in bucati pastaia de vanilie si o macinam impreuna cu zaharul tos.

Borcanelul se inchide ermetic (pentru 1-2 saptamani), agitandu-l din cand in cand, pentru a se amesteca continutul.

Oricare ar fi alegerea (eu am optat pentru cea de a treia!) - sa fiti convinsi ca e cea mai buna varianta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar vanilat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine.