Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

de bucatarasa in Pizza, 23 Sep 2024 | 94 vizualizari

 

Descopera  pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa, o combinatie unica de arome proaspete si savuroase. Prepara acasa aceasta pizza usoara, ideala pentru cinele cu prietenii sau in familie. Incearca acum reteta si bucura-te de gustul autentic al ingredientelor naturale!
Pizza cu ciuperci, anghinare si marar este o varianta usoara si sanatoasa, plina de fibre, vitamine si minerale, oferite de ciuperci si anghinare. Mararul adauga o nota proaspata si distincta, completand perfect gustul pizzei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa
  • 250 g aluat de pizza (poti folosi aluat cumparat sau facut in casa)
  • 200 g ciuperci champignon, taiate felii
  • 150 g inima de anghinare (conservata sau proaspata), taiata bucati
  • 150 g mozzarella rasa
  • 100 g sos de rosii pentru pizza
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 legatura mica de marar proaspat, tocat
  • 1 catel de usturoi, maruntit
  • Sare si piper dupa gust
  • Oregano uscat sau busuioc pentru condimentare (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa:

Cum se prepara Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa

Preincalzirea cuptorului: Seteaza cuptorul la 220°C si pregateste o tava de copt tapetata cu hartie de copt.

Prepararea ciupercilor si anghinarelor: Intr-o tigaie, adauga o lingura de ulei de masline si usturoiul tocat. Caleste ciupercile timp de 4-5 minute pana devin aurii si elibereaza lichidul. Asezoneaza cu sare si piper. La final, adauga bucatile de anghinare si amesteca pentru a combina aromele.

Pregatirea aluatului: Intinde aluatul pe o suprafata usor infainata si transfera-l pe tava de copt. Unge-l cu sos de rosii, lasand o margine de 1 cm neacoperita pe margini.

Adaugarea toppingurilor: Presara mozzarella rasa peste sosul de rosii, apoi distribuie uniform ciupercile si anghinarea pe suprafata pizzei.

Coacerea: Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace pizza timp de 12-15 minute, pana cand aluatul este rumenit, iar branza topita.

Finisarea cu marar: Scoate pizza din cuptor si presara mararul tocat proaspat peste ea, impreuna cu putin oregano sau busuioc, daca doresti un plus de aroma.

Servirea: Taie pizza in felii si serveste-o calda alaturi de un pahar de vin alb sau o limonada proaspata. Recomandam si pizza la tigaie si pizza Margherita

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci, anghinare si marar reteta simpla si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza casei