Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2022 | 8878 vizualizari

 

Au iesit 33 de bucati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • putin cimbru uscat
  • 1 lingura de sare sau dupa gust
  • 2 oua
  • In plus:
  • 250 ml ulei pentru prajit
Portii: 33
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi:

Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron.

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt, apoi se pune peste cartofi.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza in castron.

Cartofii, ceapa si usturoiul se amesteca cu putin cimbru uscat, sare, dupa gust, si doua oua.

Se pun circa 250 ml ulei untr-o tigaie si se lasa sa se incinga. Se formeaza chiftelele cu mainile umede, apoi se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata