Ardei umpluti

de hany30 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2015 | 3225 vizualizari

 

Reteta e pentru mai multe portii , 4-5 portii , eu am facut doar din trei ardei pt ca suntem doar 2 persoane. In functie de cate portii vreti sa faceti se reduc cantitatiile .

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei capia
  • 350 gr carne tocata de curcan
  • o legatura ceapa verde
  • o ceapa
  • 2 lingurite pasta de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt și se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.Se lasă să-și schimbe culoarea, se adaugă pasta de ardei, se amestecă, se potrivește de sare și piper și se lasă pe foc 10 minute. Se dă apoi la răcit.Ardeii se taie în două pe lung și se curăță, se ung jumătățile cu ulei și se așază în tava de copt.Se amestecă smântâna cu toată carnea, se umplu jumătățile de ardei și se dau la cuptor pentru 20 de minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne si sos cu legume