Cartofi frantuzesti

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 11322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 8 oua
  • 350 g branza telemea de vaca
  • 400 g smantana
  • sare,unt,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se spala bine,se pun la fiert cu tot cu coaja.Cand au fiert se scurge apa si se lasa la racit.Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie felii potrivite.5 oua se fierb,iar celelalte 3 se bat bine si  se amesteca cu smantana,sare,piper.Branza se da prin razatoare.Cele 5 oua se taie rondele.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt  se aseaza un strat de cartofi,felii de oua,branza rasa si cateva linguri din amestecul de oua si smantana.Se repeta procedeul pana se termina toate ingredientele.Ultimul strat sa fie de cartofi.Deasupra se toarna restul de  smantana si  oua .Se da la cuptor la 180 de grade cam 25-30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

01.07.2013, 21:16

Foarte buni

dariadeea 1

01.07.2013, 23:25

Multumesc tuturor

Sim0na 1

02.07.2013, 11:43

tare mult imi plac si mie!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti