"Cartofi,"in nuca de cocos

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 27 Feb 2012 | 14712 vizualizari

 

......ceva dulce,ceva usor si cu ce ai prin casa ,dar daca mai este si de post e super. asta am facut eu azi......

 

INGREDIENTE

  • 400g biscuiti obisnuiti,
  • 400ml apa,
  • 4 linguri zahar,
  • 1/2 margarina,
  • un plic zahar vanilat,
  • 3 linguri cacao,
  • nuca de cocos si cateva bucati de rahat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cartofi,"in nuca de cocos:

pentru inceput am macinat biscuitii dupa care am adaugat cacao si rahat ,dupa care am amestecat bine.    

separat am pus pe foc apa cu zaharul,plicul de zahar vanilat si margarina si le-am lasat pana s-a topit zaharul si margarina.   

apoi am adaugat peste compozitia de biscuiti siropul fiert.   

am amestecat bine si din compozitiE am format bilute pe care le-am dat prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cartofi,"in nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

DIANA B 1

28.02.2012, 13:18

Daaaaaaaaaaaaaaaa ... buni , buni

Sim0na 1

28.02.2012, 13:30

N-as refuza o biluta..

iry-gabriela 1

28.02.2012, 16:39

nici eu nu am stat pe ganduri cand le-am facut...va pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune (de post)