Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Astazi servim o ciorba ca la mama acasa - ciorba de pui!
Puiul il curatam si il spalam. Il taiem in bucati si il punem la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Il lasam sa fiarba la foc potrivit, luand spuma de cate ori este nevoie. Ceapa taiata marunt o calim foarte putin. Zarzavaturile taiate julien sau cubulete le calim impreuna cu ceapa.
Cand carnea este aproape fiarta, punem zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati, apoi cartofii. Borsul fiert separat in cateva clocote, il turnam in oala cu ciorba de pui. Lasam ciorba sa dea in cateva clocote, apoi punem rosiile oparite si decojite, apoi taiate in cuburi.
Cand toate legumele si carnea sunt fierte adaugam sare si frunzele de leustean (daca se poate legate in buchet), mai lasam ciorba de pui sa fiarba 4-5 minute, apoi luam de foc.
Servim ciorba de pui fierbinte cu patrunjel verde presarat.
Pofta buna!
1
daca va place ciorba de pui cu smantana puteti adauga o lingura in bol,la servire
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult