Clatite

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Feb 2010 | 3684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • aprox 200 ml lapte 
  • 200 ml apa minerala
  • coaja de lamaie
  • 1 plic zahar vaniliat
  • esente
  • 2 linguri zahar
  • 1 vf de cutit praf de copt
  • 1 lingura ulei
  • aprox 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

Se amesteca ouala cu zaharul si uleiul, apoi se adauga treptat lapte, faina, apa minerala, coaja rasa de lamaie, pana rezulta un aluat nu foarte gros.
Se prajesc clatitele intr-o tigaie de teflon.Se umplu cu dulceata, budinca, crema de ciocolata, branza dulce, etc.puteti sa le faceti cu cacao,inlocuind 2lg de faina cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

15.02.2010, 16:13

ce frumos alterneaza cele colorate cu cele albe; interesant!

Pasiune pentru bucatarie 1

15.02.2010, 19:44

adry88 1

07.07.2011, 11:28

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cupcakes cu crema de lamaie si ganache de ciocolata in trei culori