Crema de zahar ars

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 22 Sep 2011 | 3475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un litru de lapte
  • 16 linguri de zahar
  • 3 plicuri de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Se topesc 10 linguri de zahar. Cand zaharul s-a topit se inclina vasul pentru a acoperi peretii cu zahar, dupa care se lasa sa se raceasca.

Se amesteca ouale cu 6 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga si laptele. Compozitia obtinuta se toarna peste zaharul ars.

Se pune la cuptor pana compozitia devine aramie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creme Brulee (Crema de zahar ars)