Home made shaorma

de Oana in Pui, 30 Apr 2009 | 22406 vizualizari

 

Cine nu tanjeste dupa o shaorma buuuunaaaa?? Si ce e mai bun decat sa o faci tu acasa?

Trebuie doar sa cumparati niste lipii libaneze si restul gasiti in casa :)

 

INGREDIENTE

  • snitele de pui in pesmet
  • cartofi prajiti
  • salata de varza alba cu marar
  • ceapa rosie de apa taiata rondele
  • gogosari si castraveti in otet
  • ketchup
  • sos tartar
  • mujdei de usturoi, optional
  • lipii libaneze
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Home made shaorma:

Atentie, pregatiti farfuriile! Puneti pe o farfurie lipia, ungeti-o cu sos tartar si apoi asezati dupa preferinta si in ce cantitate vreti toate ingredientele. Eu pun cartofii prajiti, deasupra feliute subtiri de snitel, apoi castraveti murati, varza, ceapa rosie, ketchup si eventual mujdei.

Pofat buna!

TIPS-URI

1

Carnea de pui se poate face in mai multe feluri. Eu am facut in mai multe randuri cu piept de pui taiat subtire si facut la teflon, cu pui intreg la cuptor si cu snitele din piept de pui. Cel mai mult imi place cu snitele :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Home made shaorma" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga