Inghetata cu caramel

de Miha in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 4921 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

26.06.2010, 00:22

Yamiii, si eu vreau o portie Miha!

Miha 1

26.06.2010, 00:30

Serveste cu incredere Corina!

Corinuta 1

26.06.2010, 00:57

Am facut o data inghetata Miha si nu mi-a iesit....de atunci n-am mai avut "curaj" sa incerc. Asa ca stau si admir!

Miha 1

26.06.2010, 10:16

Corina, de ce n-a iesit? Ce fel de inghetata ai facut?

Brindusa 1

26.06.2010, 10:49

Super ti=a iesit caramelul

Miha 1

26.06.2010, 10:55

Brandusa, nu ma intrebi si cat m-am mazgalit pana am scos 3 fire de caramel?

Corinuta 1

26.06.2010, 11:54

Miha draga, am facut dupa reteta primita de la matusi: se bat 3 oua cu o cana jumate de zahar si o cana jumate de lapte si se fierb pana devine o pasta groasa, apoi se adauga 200 g smantana dupa ce s-a racit si se da la congelator. Nu stiu ce-am gresit dar mi-au iesit niste cocoloase cand am fiert-o de m-am scarbit de ea si am aruncat-o. De atunci....pauza. Am vazut apoi la o emisiune culinara, pe Discovery cred, ca inghetata se aduce pana la o anumita temperatura si apoi se ia de pe foc Avea un termometru special ptr asa ceva.....

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 13:21

super tare!!!miha a meritata sa te mazgali toata

nadina73 1

26.06.2010, 16:45

foarte bine arata

Ramonaky 1

26.06.2010, 18:10

foarte bine ti-a iesit

mena29 1

26.06.2010, 22:49

Super

Anamaria7 1

26.06.2010, 23:43

si eu vreau un globulet! cu furculita de caramel cu tot

mihaelar63 1

26.06.2010, 23:50

doar putin am tras cu ochiul si nu mai pot caramel , inghetata , dincolo la alta reteta mac, frisca ,ma perpelesc la foc mic

Laly 1

27.06.2010, 01:01

Miha ma omori cu inghetatele tale.O sa salivez pana o sa mor

ela 1

27.06.2010, 02:39

merita sa te umpli toata de caramel

housy 1

27.06.2010, 18:08

tre sa invat si eu sa fac minuni d-alea din caramel!! ate d-alea

Miha 1

29.06.2010, 11:39

Corina, de obicei la inghetata se pun doar galbenusurile. Daca pui si albusurile si mai ales daca nu sunt batute foarte foarte bine, e normal, ca la fiert acestea sa se coaguleze si sa se formeze cocoloase. Eu zic sa nu renunti, e pacat...pentru ca iese o inghetata atat de buna si fara "prostioare" in compozitie...

Miha 1

29.06.2010, 11:42

Hosey...si eu as vrea sa stiu sa le fac mai bine. Si daca as putea sa le fac si fara sa ma mazgalesc toate...eheheee...ce bine-ar fi!

Miha 1

29.06.2010, 11:42

Multumesc fetelor de aprecieri si de furculite!

Corinuta 1

29.06.2010, 17:03

Multumesc Miha, promit sa mai incerc si sa-mi fac curaj...mai ales cand o sa inceapa sa manance Eliza inghetata n-o sa am incotro.

Cris2711 1

09.04.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Savarine