Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Libanezii il numesc "Labneh" sau "Labne", iar alte popoare din Orientul Mijlociu ii spun "Labna" sau "Labni" - Oricum i-am spune, este un "dip" delicios, cremos si foarte usor de facut din iaurt scurs.
Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte.
Se pune iaurtul intr-o strecuratoare sau tifon, cu un vas dedesubt in care sa se scurga zerul si se da la frigider peste noapte. In cazul in care puneti iaurtul in strecuratoare acoperiti-l cu folie de plastic cand il bagati in frigider
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult