Mancare de fasole verde cu naut

de katty in Mancaruri de post, 6 Dec 2021 | 4963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 400 gr fasole verde
  • 150 gr naut fiert in prealabil
  • 150 gr rosii pasate
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru uscat
  • marar verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu naut:

Taiem morcovul semirondele, ardeiul gras cubulete si ceapa fin.

Intr-o cratita punem la calit legumele in uleiul incins. Cand legumele s-au inmuiat, adaugam fasolea verde, apoi acoperim cu apa calda. Adaugam foaia de dafin si cimbru.

Fierbem la foc mic pana legumele se inmoaie, apoi adaugam rosiile si nautul. Potrivim de sare si piper si fierbem pana se leaga sosul. Adaugam mararul tocat marunt si usturoiul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci, cu ceapa verde si usturoi