Mancarica de cartofi cu pui si masline

de aziz in Pui, 22 Aug 2011 | 5480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui in functie de cate persoane avem la masa(eu am pus aripioare de pasare pt 5 persoane)
  • 2 cepe medii
  • 5-6 cartofi
  • 100 gr masline negre
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • o lingura supa instant
  • putina paprika dulce
  • putina paprika iute
  • patrunjel verde (eu am uitat sa-l pun)
  • usturoi unu doi -catei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu pui si masline:

Portionam carnita,ceapa o taiem marunt.Intr-o tigaie incingem ulei (50 ml)  adaugam ceapa si carnea uscata in prealabil cu hartie absorbanta, lasam pana capata putina culoare dupa care adaugam usturoiul si pasta de tomate.

Adaugam condimentele si apa calda care sa cuprinda carnea.

Cartofii se curata se spala se taie in bucati marisoare si se adauga peste carnita

.Cu un sfert de ora inainte de a inchide adaugam maslinele si apoi patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu castravete murat sau varza murata cum am facut noi.Sa aveti pofta!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

Mihaela11_jo 1

28.08.2011, 09:22

Nu stiu cum sa-ti spun dar eu fara patrunjel nu servesc

aziz 1

28.08.2011, 17:23

drept sa-ti spun vecinica uitai sa-l pui in farfurie la pozat

aziz 1

28.08.2011, 17:25

xandrin

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu legume la cuptor