Mancarica de legume cu pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Mar 2014 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 vanata lunguiata
  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 1 cutie de fasole pastai
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • vegeta,piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu pulpe de pui:

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.Se adauga morcovul taiat rondele si usturoiul strivit.

Dupa cateva minute se pun pulpele de pui crestate pe ambele parti si vinul alb.

Vanata se taie rondele si se adauga peste pulpele de pui,dovlecelul zucchini se curata de seminte si se taie rondele,iar fasolea pastai se scurge de zeama.

Se pune apa cat sa acopere,se adauga condimentele dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand e aproape gata se pune pasta de tomate,se mai lasa cateva minute sa scada sosul.

La final se pune patrunjel proaspat tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din aripioare de pui